Opbygning af træterrasse med smukke resultater​

Drømmer du om den perfekte træterrasse?

Kunne du tænke dig at få bygget den perfekte træterrasse derhjemme, som er tilpasset præcist til dit hus og dine behov? Hos Byghuset V/ Brian Rasmussen tilbyder vi opbygning af træterrasse med kvalitetsløsning, som er skræddersyet til netop dig og dit hjem. Vi har snart 20 års erfaring fra branchen, og du kan derfor trygt overlade din nye træterrasse i vores hænder.

Med den rigtige terrasse kan du nyde solens stråler, holde sammenkomster eller blot have et sted at slappe af. Vi hjælper med opbygning af træterrasse i hele vores lokalområde omkring Risskov, og vi har hjulpet flere tilfredse kunder i området, herunder Skæring og Egå.

Opbygning af træterrasse med fokus på kvalitet

Når vi hjælper dig med opbygning af træterrasse, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Din nye terrasse skal være et sted, du og din familie kan tilbringe sommertimer, lege og holde selskaber de næste mange år, og vi benytter os derfor kun af kvalitetsmaterialer og anerkendte metoder, så du kan være sikker på et holdbart og smukt resultat.​

VÆLG MATERIALER DER ER MERE BÆREDYGTIGE.

Vi har i 2022 valgt at have meget mere fokus på de nordiske byggematerialer, dvs. at materialevalget til en ny terrasse er noget vi har en holdning til. Vi har i Byghuset valgt at fravælge at arbejde med/levere træsorter, som bliver fragtet fra regnskoven og her til vores breddegrader. Regnskoven bliver ryddet i et tempo, hvor skoven slet ikke kan følge med. Der bliver lavet flotte terrasser i hårdt træ, med lad os nu gøre det samme i træ fra vores breddegrader. Vi sætter en dyd i at levere lækre og flotte terrasser i eksempelvis lærk, douglas, termofyr og lignende. Som kunde, bør du have en holdning til, hvad dine bare fødder skal træde på – det har vi her i Byghuset.

Det altid en tillidssag, når man hyrer en håndværker ind til et byggeprojekt. Derfor kan du forvente imødekommende rådgivning i øjenhøjde, hvis du hyrer Brian og hans team til at bygge din nye træterrasse. Vi bestræber os altid på at overholde tidsfrister og budget, så du undgår ubehagelige overraskelser undervejs.

Byg en træterrasse sammen med os – kontakt os i dag

Kontakt os i dag, og lad os fortælle dig om, hvordan vi vil hjælpe dig med at bygge din nye terrasse. Hvis du ønsker et tilbud på din opgave med lægning af træterrasse, så kommer Brian meget gerne ud til en opmåling og snak, og vil efterfølgende komme med uforpligtende tilbud på jeres nye terrasse.

​SKRIV TIL OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt.

​Alle felter med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BYGHUSET drives og ejes af Brian Rasmussen. Jeg sætter stor ære i min håndværksmæssige kunnen, og sætter den personlige kontakt med kunden i højsædet.

Kontaktoplysninger

BYGHUSET v/Brian Rasmussen

Vejlbjergvej 31, 8240 Risskov

Telefon: 25 33 61 20

E-mail: byghuset@gmail.com

Læs cookiedeklaration her