Døre og vinduer

DØRE

Når man skal udskifte sine døre, er der mange ting at tage højde for. Skal der være glas i, hvor bred skal den være, hvilket look ønsker man, hvad materiale skal den udføres i? Alle disse spørgsmål er vi behjælpelige med at svare på, og forklare både fordele og ulemper. De fleste døre bliver udført i træ eller træ/alu

Er du træt af dine indvendige slidte døre, eller har du altid drømt om skydedøre der "forsvinder" ind i væggen. Så lad os give et godt bud på denne forandring.


VINDUER

Vinduer holder jo desværre ikke for evigt, og skal indimellem udskiftes. Vi gør os meget i dette og har erfaring med alle typer af vinduer. I dag stilles store krav til vinduer. Alt glas skal i dag være i 3 lags glas (dog ikke sommerhuse).

Er lyden fra den travle hovedvej "inde" i stuen, så få skiftet vinduerne til lydglas. Der er så mange forskellige typer af vinduer at vælge mellem, så det er derfor vigtigt at have en fagmand med på råd.

Mange vinduer ønsker kunder som træ/alu løsning, dette er let med vedligeholdelsen. Klassiske villa/ejendomme ser måske bedst ud med det naturlige trævindue - dette giver vi gerne råd og vejledning omkring.

Går op i bæredygtigt byggeri

Hos BYGHUSET stræber vi efter at bygge bæredygtigt og af høj kvalitet.

Vi bygger videre på dine idéer

​​​​Hos BYGHUSET er vi også din kompetente rådgiver og kan bygge videre dine idéer.

Vi vægter kundekontakt højt

​​​​​​​Hos BYGHUSET sætter kundekontakt i højsædet, så du altid får den bedste service.

​Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt.

​Alle felter med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tag byghuset med på råd til næste projekt

​Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til Deres behov. Vi kommer altid ud og gennemgår tømreropgaverne til bunds, før vi giver et tilbud.

Vi har base i Risskov, men løser opgaver i hele Århus og omegn.

Find inspiration her på siden og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

BYGHUSET drives og ejes af Brian Rasmussen. Jeg sætter stor ære i min håndværksmæssige kunnen, og sætter den personlige kontakt med kunden i højsædet.

Kontaktoplysninger

BYGHUSET v/Brian Rasmussen

Vejlbjergvej 31, 8240 Risskov

Telefon: 25 33 61 20

E-mail: byghuset@gmail.com