Døre og vinduer

DØRE

Når man skal udskifte sine døre, er der mange ting at tage højde for. Skal der være glas i, hvor bred skal den være, hvilket look ønsker man, hvad materiale skal den udføres i? Alle disse spørgsmål er vi behjælpelige med at svare på, og forklare både fordele og ulemper. De fleste døre bliver udført i træ eller træ/alu

Er du træt af dine indvendige slidte døre, eller har du altid drømt om skydedøre der "forsvinder" ind i væggen. Så lad os give et godt bud på denne forandring.


VINDUER

Vinduer holder jo desværre ikke for evigt, og skal indimellem udskiftes. Vi gør os meget i dette og har erfaring med alle typer af vinduer. I dag stilles store krav til vinduer. Alt glas skal i dag være i 3 lags glas (dog ikke sommerhuse).

Er lyden fra den travle hovedvej "inde" i stuen, så få skiftet vinduerne til lydglas. Der er så mange forskellige typer af vinduer at vælge mellem, så det er derfor vigtigt at have en fagmand med på råd.

Mange vinduer ønsker kunder som træ/alu løsning, dette er let med vedligeholdelsen. Klassiske villa/ejendomme ser måske bedst ud med det naturlige trævindue - dette giver vores tømrer gerne råd og vejledning omkring.

​SKRIV TIL OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt.

​Alle felter med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BYGHUSET drives og ejes af Brian Rasmussen. Jeg sætter stor ære i min håndværksmæssige kunnen, og sætter den personlige kontakt med kunden i højsædet.

Kontaktoplysninger

BYGHUSET v/Brian Rasmussen

Vejlbjergvej 31, 8240 Risskov

Telefon: 25 33 61 20

E-mail: byghuset@gmail.com

Læs cookiedeklaration her