Huse og tilbygninger
​i træ

Træhuse er blevet populære i Danmark, hvilket bl.a. skyldes det gode indeklima, og at de er nemme at isolere godt. Byghuset har stor erfaring i at bygge træhuse af forskellig art, typehuse såvel som arkitekt tegnede huse. Hos Byghuset sætter vi en ære i at bygge et håndværksmæssigt kvalitetshus.

Går du i tankerne om at bygge et træhus eller en tilbygning i træ, er der mange måder at gøre dette på. Vælger du Byghuset , får du et kvalitets arbejde og de samme håndværkere igennem hele processen. Byghuset varetager gerne hovedentreprisen. Byghuset skaber også gerne kontakt til andre håndværksgrupper. Byghuset arbejder sammen med et fast team af andre håndværksmestre med speciale i netop deres fag, herunder vvs, elektriker, murer og maler.

Som tømrer hos Byghuset kan vi også tilbyde hjælp til tegningsarbejde ved nyt hus eller tilbygning, samt søge byggetilladelser.

​SKRIV TIL OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Udfyld felterne nedenfor og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt.

​Alle felter med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BYGHUSET drives og ejes af Brian Rasmussen. Jeg sætter stor ære i min håndværksmæssige kunnen, og sætter den personlige kontakt med kunden i højsædet.

Kontaktoplysninger

BYGHUSET v/Brian Rasmussen

Vejlbjergvej 31, 8240 Risskov

Telefon: 25 33 61 20

E-mail: byghuset@gmail.com

Læs cookiedeklaration her